Lichaamsbehandelingen & Hot Stone Behandeling

 

Energetische Rugbehandeling (30 minuten) € 45,00
Harmoniseren van de drukpunten, ontspannen massage, cupping*

Antistress Behandeling (60 minuten) € 60,00
Voetbad, voetmassage, energetische rugbehandeling, etherische olie op de hoofdhuid, massage gezicht en de hoofdhuid.

Rugmassage (25 minuten) € 30,00
Ontspannen massage van de rug

Lichaamsmassage (60 minuten) € 54,00
Ontspannen massage van het lichaam

Hot Stone** behandeling rug (30 minuten) € 35,00

Hot Stone** behandeling lichaam (70 minuten) € 61,00

*Toelichting cupping
Bij cupping maken we met behulp van kunststof cups het bindweefsel los en stimuleer je de doorbloeding van de huid. Je kunt het vergelijken met een bindweefselmassage. Door de doorbloeding te stimuleren, krijgen de huidcellen meer zuurstof en voedingsstoffen.
Hoe meer aanvoer hiervan, hoe beter dat is voor de kwaliteit van de huid.
Daarnaast worden afvalstoffen beter afgevoerd. Door het bindweefsel te prikkelen worden de fibroblasten, hele nuttige cellen in onze huid, aangezet tot aanmaak van collageen en elastine. En collageen en elastine zorgen weer voor de stevigheid van onze huid.

**Toelichting Hot Stone
Een Hot Stone massage is een eeuwenoud ritueel met als basis ontspanning en onthaasten in deze moderne tijd. Een massage met warme stenen geeft een extra dimensie ten opzichte van een reguliere massage.

De Hot Stone behandeling wordt gegeven met basaltstenen. Deze vulkanische stenen hebben eeuwenlang in rivierbeddingen of in de zee gelegen en zijn door invloed van water en zand op een natuurlijke wijze glad gepolijst.
De stenen bevatten basalt en zijn zeer rijk aan ijzer en magnesium. Hierdoor kan warmte zeer goed worden opgeslagen, vastgehouden en geleidelijk worden afgegeven.

De Hot Stone behandeling:
De temperatuur van de stenen is ongeveer 45 graden Celsius. Vervolgens wordt het lichaam ingemasseerd met olie.
Tijdens de behandeling wordt zowel met de handen als met de stenen gemasseerd. 
Door de combinatie van warmte en beweging komt men dieper in de spierlaag, waardoor de behandeling ontgift, de afvalstoffen beter worden afgevoerd en het tevens de orgaanfuncties stimuleert. De massage heeft een diepe ontspannende werking en draagt hiermee bij aan een positief zelfherstel van het lichaam.

Een Hot Stone massage is ideaal voor mensen met spierpijn, stress (niet bij burn-out!), gewrichtsproblemen, slechte doorbloeding, rug en/of nekklachten of gewoon om heerlijk te ontspannen. De Hot Stone massage wordt niet gegeven bij koorts, kanker, trombose, ontstekingen, psoriasis, spataderen, diabetes.

Website gemaakt door

KITE-LOGO-HORIZONTAAL

Website gemaakt door

KITE-LOGO-HORIZONTAAL